Fijne kerst en een gelukkig nieuw Jaarsveld!

Fijne kerst en een gelukkig nieuw Jaarsveld!

Het jaar 2016 is uitgebloeid. Maar het staat er prachtig bij. De dagen kort gesnoeid, gezellige afspraken geplant en de innerlijke mens rijkelijk bemest. Nu is het moment om u een fijne kerst en gelukkig nieuwjaar toe te wensen. Wij danken u voor uw groeiende interesse in onze inspanningen en projecten. Ontmoet ons in het nieuwe jaar, wanneer u iets bijzonders maakt van uw tuin. Van Jaarsveld Tuinen helpt u hier graag mee, nu of na de jaarwisseling. Tot dan wensen wij u veel geluk, gezondheid en voorspoed toe. In en buiten de tuin.

Uw tuin na kerst en oud en nieuw

Om het nieuwe jaar met een fraaie tuin te beginnen, is het handig om snel plannen te maken. Januari is hiervoor het meest geschikt. Dan kunnen al tuinontwerpen, tuinaanleg en tuinonderhoud besproken worden. Zodat uw tuin vanaf begin tot eind 2017 er prachtig bij staat.

Wat waren onze favoriete tuinen uit 2016?

Hoewel elke tuin voor ons op de eerste plaats komt, zijn wij met name trots op de drie tuinen die u hieronder kunt bewonderen. Dit omdat ze populair bij onze klanten, tot grote tevredenheid stemmen en de bijzondere ontwerpelementen hebben. Dit zijn onze winnaars:

1.De kleine moderne sfeervolle achtertuin in Houten

Met dit tuinontwerp bewezen wij dat zelfs een kleine achtertuin opleeft met ruimte, licht en geborgenheid. Bewonder de moderne stijl en de witte palen die klasse en afscherming geven. Een onderhoudsvriendelijke tuin met de juiste verhoudingen.

http://jaarsveld-tuinen.nl/projecten/kleine-moderne-achtertuin-houten

2.De moderne en strakke designtuin in Houten

U zult het met ons eens zijn dat alles in deze tuin nauwkeurig op elkaar is afgestemd. De beplanting, hardstenen tegels, schutting met chique led-lichtlijn, waterpartij, loungeset en overkapping. Variaties in kleur en beplanting geven diepte en afwisseling, zonder drukte. Ondanks de bescheiden afmetingen: een oase van ruimte, licht en rust.

http://jaarsveld-tuinen.nl/projecten/moderne-strakke-design-tuin-houten

3.De bostuin aan een luxe villa in Leersum

U ziet een volgroeide tuin. Maar dat was het niet. Een gespecialiseerd werk: het planten van volgroeide bomen en struiken. Zelfs dat verzorgen wij. Met ervaren partners transformeerden wij de complete tuin in een volwaardige omgeving. Vele bladtinten, structuren en bloeiwijzen houden deze bostuin elk seizoen levendig. Let ook op de glooiing van de wolkenstruiken, wat een gevoel van lucht en ruimte geeft. 

http://jaarsveld-tuinen.nl/projecten/bostuin-luxe-villa-leersum