Home Over ons

Over ons

Creatief, eigenzinnig, strevend naar een tijdloos en individueel concept, in goed overleg met onze opdrachtgevers. Zo ontwerpen, realiseren en onderhouden wij tuinen.

Zeer belangrijk vinden wij onze betrokkenheid en betrouwbaarheid, die door de combinatie van hoogstaande kwaliteit en vakmanschap kenmerkend zijn voor een professionele organisatie.

Mijn medewerkers en ik zijn trots op onze resultaten en hebben dan ook groot vertrouwen in uw tevredenheid.

  • Hilbert van Rijn

Het bedrijf en de mensen

In 1983 richtte Dhr. van Jaarsveld zijn ontwerpbureau en hoveniersbedrijf Van Jaarsveld Tuinen op. Na de overname door Hilbert van Rijn in 2017 waarborgt hij tot op de dag van vandaag, samen met zijn deskundige en betrokken medewerkers de voor het bedrijf kenmerkende kwaliteit en visie. Zo groeide Van Jaarsveld Tuinen uit tot een toonaangevend hoveniersbedrijf in Midden-Nederland, waar de klant altijd centraal staat en zich thuis voelt bij een consistente kwaliteit en service.

Geen verrassingen

Onze kwaliteit is verrassend, maar onze service niet. U krijgt namelijk precies wat u wilt. Dankzij een helder gesprek weten wij precies waar uw interesses liggen. De mogelijkheden zijn onbeperkt en vormen de basis voor het voorstel dat u krijgt. Hierin geven wij eerlijk onze mening, maar blijft uw wens het uitgangspunt. Door heldere afspraken weet u precies waar u aan toe bent als het gaat om de prijzen en oplevering. Afspraak is afspraak.

Leveringsvoorwaarden

Voor de aanleg of verbetering van uw tuin leveren wij u een kwaliteitsproduct en –dienst. Deze komt geheel in overeenstemming met de afgesproken planning tot stand. Ook worden de gebruikte materialen en producten met zorg geselecteerd. Hierdoor bieden wij u een volledige garantie op al onze producten. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakmensen die servicegericht zijn en graag voor het beste resultaat zorgen. Neem hiervoor contact met ons op en vraag meer informatie aan.