Home Tuinonderhoud

Tuinonderhoud op exclusief niveau

Uw tuin gedijt bij gedegen tuinonderhoud, want een tuin leeft en verandert. Er ontstaat iets moois, maar niet altijd zonder problemen. Een strenge vorst, droogte of ongedierte kan de tuin aantasten. Ook groeit het gras steeds hoger, steekt onkruid weer de kop op en groeien beplantingen uit hun vorm. Dat is jammer, maar niet onvermijdelijk. Van Jaarsveld Tuinen biedt namelijk betaalbare onderhoudscontracten die voorzien in betaalbaar en optimaal uitgevoerd tuinonderhoud.

Bijzonder resultaat met tuinonderhoud

Als tuinontwerpers kennen wij het belang van professioneel tuinonderhoud. Wij laten deze werkzaamheden dan ook uitvoeren door een sterk team van ervaren vakmensen. Zij zijn volledig gespecialiseerd in tuinonderhoud. Het resultaat is zichtbaar: dit is duidelijk geen gewone tuin, maar een bijzondere en uitnodigende plek. Het verschil wordt hierbij gemaakt door vakkennis, deskundigheid en ervaring.

Specifiek tuinonderhoud

Het snoeien van een heg of het aanharken van bladeren: het is niet zo moeilijk. Maar wat doet u als bepaalde beplantingen ziek worden en gele bladeren ontwikkelen? Hoe weert u blijvend luizen en andere plaagdieren? En wat is de beste manier voor het verwijderen van mos en aanslag? Deze en andere vragen vereisen specifieke kennis. Kennis van de beplanting, seizoenen en tuintechnieken. Kennis waarmee Van Jaarsveld Tuinen zich onderscheidt van andere hoveniersbedrijven.

Tuinonderhoud als service

Voor ons is het vanzelfsprekend dat u ook na de aanleg of renovatie van uw tuin een beroep op ons kunt doen. Wij onderhouden langdurige relaties met onze klanten en geven u dan ook graag advies over tuinonderhoud, ook als u dit zelf wilt verzorgen. Geeft u al het werk liever uit handen, dan heeft u aan ons een goede partij. Wij verzorgen het tuinonderhoud het hele jaar door, hetzij via een periodiek onderhoudscontract of een enkele afspraak. Dit blijkt een prettige en voordelige oplossing te zijn voor zowel particulieren als bedrijven.

Bel voor meer informatie T 030 - 601 25 36

Klik voor een afspraak