Home Tuinonderhoud Boomverzorging

Uw specialist in boomverzorging

Professionele boomverzorging behoort tot onze totale dienstverlening in tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Een belangrijk onderdeel voor uw tuin, want in grote mate hangt de schoonheid van uw tuin af van uw bomen. Als boomverzorger zorgt Van Jaarsveld Tuinen dan ook voor een fraai, duurzaam en veilig resultaat. Een unieke aanpak op maat, of het nu gaat uw ontwerp, onderhoud of renovatie. Wij geven uw tuin een volwaardige uitstraling.

Advies en aanplanting van nieuwe bomen

Hoe moeten uw huidige bomen opgeknapt worden? Hoe werkt het verwijderen van oude boomstronken en boomstammen? Wat zal het laten snoeien, rooien of kappen van uw boom kosten? Welke nieuwe bomen passen het best in uw tuin? En passen deze goed in uw kostenplaatje? De antwoorden die u krijgt op deze en andere vragen zijn gebaseerd op ruim 30 jaar ervaring in boomverzorging.

Verwijderen boomstronken/stobben

Tot onze boomverzorging behoort het machinaal frezen of ‘stobbenfrezen’ van ongewenste boomstammen en boomstronken. Zelfs zeer moeilijk te kappen bomen zullen wij volledig en veilig wegkrijgen.

Afvoeren

Het woord ‘boomverzorger’ impliceert goede zorg in alle opzichten. Bij professionele boomverzorging hoort dan ook het afvoeren van groenafval en stamhout dat overblijft na het rooien, snoeien of kappen van uw boom. Hiervoor versnipperen wij het hout of voeren het af in een container. Zo bent u gelijk verlost van uw tuinafval, zodat u direct weer kunt genieten van een goedverzorgde tuin.

Snoeimogelijkheden

Begeleidingssnoei

Bepaalt het uiteindelijke eindbeeld van de boom.

Jeugdsnoei

Voor de verwijdering van takken die later lelijk of onveilig worden.

Vormsnoei

Kunstmatige vorming in specifieke stijl. Vooral voor knot-, haag-, bol- en leibomen.

Knotten

Voor wilgen en andere knotbomen die in rijen of hagen staan.

Kandelaberen

Voor de vorming van een kandelaar. Voor het verplanten van de boom, of als deze te weinig lucht en water krijgt. Voorkomt tevens bepaalde boomziekten.

Krooncorrectie

Het weghalen of inkorten van te lange zijtakken

Lichtsnoei

Het ‘uitdunnen’ van takken zodat deze meer licht doorlaten.

Dood hout en gevaarlijke takken

Verwijdering van lelijke en gevaarlijke elementen.

Bent u ook benieuwd wat wij voor uw bomen kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Bel voor meer informatie T 030 - 601 25 36

Klik voor een afspraak