Home Tuinonderhoud Tuinonderhoud onkruidbeheer

Milieuvriendelijk onkruidbeheer: beter dan onkruidbestrijding

Onkruid maakt uw tuin rommelig. Straatgras, klaverzuring, zevenblad, heermoes, haagwinde en ander hardnekkige onkruid verstoren de rust. Uw tuin ziet er immers onverzorgd uit, en dat ziet u het liefst zo snel mogelijk anders. Dit vraagt om onkruidbestrijding, maar het antwoord daarop is gif. Slecht voor de natuur, schadelijk voor uw leefomgeving en verstorend voor de natuurlijke balans in uw tuin. Gelukkig is er een betere methode:

Milieuvriendelijke onkruidbeheer, door Van Jaarsveld Tuinen.

De agressieve onkruidverdelgers hebben wij achter ons gelaten, nu wij een natuurlijke methode hebben. Dit is een effectievere aanpak, die wij onkruidbeheer noemen in plaats van onkruidbestrijding. Gif komt hierbij niet meer te pas. Het mag bijna niet meer van de overheid, maar wij willen het ook niet meer: ons alternatief werkt simpelweg beter.

Zo simpel als water

Onze methode is ingericht op onkruid-kookmachines. Deze spuiten geen gif maar heet water, zonder toevoegingen. Deze speciale heetwatertechniek laat uw onkruid snel bezwijken onder immens hoge temperaturen. De rest van uw beplanting, uw huisdieren of kinderen ondervinden dus geen enkel nadelig effect. Ook wordt uw grondwater niet langer vervuild door chemicaliën.

Meer dan effectief

Ons onkruidbeheer is snel, gericht en grondig. De behandeling wordt effectiever naarmate deze wordt herhaald. Meerdere behandelingen zorgen ervoor dat de altijd onvermijdelijke terugkeer van uw onkruid veel langer uitgesteld is.

Voor alle tuinen en bedrijfsterreinen

Iedere tuin is geschikt voor milieuvriendelijk onkruidbeheer. Met onze mobiele hulpmiddelen passen makkelijk door kleine steegjes en poortdeurtjes. Maar ook grote tuinen zijn even snel en grondig behandeld. Heeft u een bedrijventerrein waar veel onkruid tussen de bestrating groeit? Wij zorgen voor een strak uitziend terrein als uw visitekaartje!

Meer weten over onkruidbeheer?

Van Jaarsveld Tuinen verzorgt graag opgeruimde tuinen in alle seizoenen van het jaar. Effectief onkruidbeheer speelt hierbij een belangrijke rol, waarover wij u graag meer vertellen. Neem hiervoor nu contact met ons op.