Home Tuinontwerp

Creatieve tuinontwerpen

Het ontwerpen van een tuin is de kunst van het vertalen van ideeën naar uitvoerbare tuinontwerpen. Het scheppen van de gewenste sfeer met een moderne, romantische of juist strak vormgegeven tuin. Interessante niveauverschillen, fraaie zichtlijnen, uitnodigende waterpartijen, stijlvolle terrassen en sfeerverlichting spelen fraai op elkaar in. Een unieke sfeer in uw tuin.

Meester in stijlen

Onze tuinontwerpen variëren in stijl. Alles tussen modern en klassiek is mogelijk. Strak vormgegeven tuinen sluiten zo mooi aan op moderne panden, terwijl kleurrijke beplantingen karakter geven aan landelijke of historische panden. Combinaties tussen de stijlen zijn vaak ook spannend. Alle verschillende stijlen en trends beheersen en koesteren wij. Zo leveren wij originele tuinontwerpen naar wens.

Tuinontwerp met eigenheid

Geen mens is hetzelfde en geen tuin zou dat moeten zijn. Smaken en situaties verschillen immers. Zo heeft ook u uw eigen voorkeuren. Bovendien spelen er in uw tuin andere praktische zaken zoals de ligging, het onderhoud en uw gebruik. Vanuit alle praktische en stijloverwegingen bepalen wij welke indelingen, kleurenstellingen en beplantingen voor de fraaiste resultaten zorgen. Daarvoor putten wij jarenlange ervaring en grote passie voor tuinontwerpen.

Rijke ervaring

Van Jaarsveld Tuinen maakt tuinontwerpen in opdracht van particulieren en organisaties. In het bedienen van deze twee verschillende opdrachtgevers ligt onze kracht; zo zijn wij gewend ons tuinontwerpen tot in de details te laten aansluiten op de individuele wensen en budgeten. Hiervoor leveren wij uitgekiende tuinontwerpen met daarin de perfecte balans tussen stijl, duurzaamheid en betaalbaarheid.

Bel voor meer informatie T 030 - 601 25 36

Klik voor een afspraak