Aluminum bakken van Potmaat met Buxus bollen
Home Nieuws Moderne achtertuin met kleurelementen

Moderne achtertuin met kleurelementen

Van Jaarsveld Tuinen realiseert op dit moment de aanleg van een kleine moderne achtertuin in wijk Rijnsweerd te Utrecht. De wens van de klant was een onderhoudsvriendelijke tuin.

Naar eigen idee hebben wij dit vertaald in een minimalistisch tuinontwerp met strakke vormgeving en exclusieve opvallende gele elementen. We hebben in dit ontwerp gebruik gemaakt van verschillende materialen waaronder, gegalvaniseerd staal als opsluitrand, gecoate grootformaat siertegels, basaltsplit als halfverharding, een houten strakke tuinschutting en de opvallende gele aluminum elementen. De strakke houten tuinschutting  wordt  zwart gebeitst, dit geeft een mooi contrast met de exclusieve gele plantenbakken en het stijlvolle gele wandelement.

Het beplantingsplan is een karakteristieke berkenboom met een bijzonder witte stam, een geelbladige Japanse esdoorn als mooie solitair en in de borders is een strakke vakbeplanting toegepast. In de avond zorgt een evenwichtig uitgekiend tuinverlichtingsplan voor de juiste sfeer.

Onze opdrachtgever is zeer tevreden met de exclusieve, verrassende en vernieuwende uitstraling van haar tuin. Bent u ook op zoek naar vernieuwende tuinideeen en exclusief tuinmateriaal gebruik, onze tuinontwerpers hebben voor u het juiste advies.