Home Tuinonderhoud Tuinonderhoud particulier

Tuinonderhoud particulier

Ook voor particulieren is tuinonderhoud zeer belangrijk. Een mooie tuin is immers alles. Het gevoel van een goedverzorgde omgeving maakt alles leuker. Logisch, want u kijkt dagelijks uit op uw tuin en brengt hier soms de mooiste momenten door. Reden genoeg om te investeren in hoogwaardig particulier tuinonderhoud. Dat uw bomen netjes gesnoeid worden, het gras gemaaid, de planten sierlijk gesnoeid en de oprijlaan uitnodigend onderhouden. Dat is prettig thuiskomen.

Deskundig in particulier tuinonderhoud

De particuliere tuin is maatwerk. Ook u zult andere beplantingen en materialen in uw tuin hebben dan uw buren. Desondanks huurt u ons in voor afgepaste behandelingen. Wij weten hoe uw tuin in elkaar steekt en welke behandeling nodig is. Ruime kennis van de plantensoorten en hun verschillende behandelingen zorgen ervoor dat wij precies weten wat en wanneer wij iets doen.

Afgepast tuinonderhoud

Voor tuinonderhoud zijn afwisselende werkzaamheden nodig. In de zomermaanden moet er veelvuldig gesnoeid worden, in de lentetijd vragen bloeiende planten om enige controle en in de wintermaanden moet er veel opgeruimd en gesnoeid worden om de tuin winterklaar te maken. Omdat dit per situatie verschilt moet het tuinonderhoud maatgericht zijn. Daarvoor schakelt u Van Jaarsveld Tuinen in.

Gedeeltelijk tuinonderhoud

Tuinonderhoud kost tijd en energie, maar het is niet altijd vervelend om uit te voeren. Soms biedt het goede lichaamsbeweging en een rustgevende afleiding in de natuur. Veel van onze particuliere klanten werken daarom toch nog graag in hun tuin. De werkzaamheden die iets minder leuk zijn of om specialisme vragen, worden dan aan onze vakmensen overgelaten. Hiervoor komen wij op afspraak langs: slechts twee of drie keer per jaar, op reguliere basis of een enkele maal op afspraak.

Betaalbaar voor particulieren

Van Jaarsveld Tuinen vindt dat professioneel tuinonderhoud ook voor particulieren toegankelijk moet zijn. Zeker als wij het tuinontwerp of de tuinaanleg hebben verzorgd zien wij een tuin graag in optimale staat. Daarom bieden wij zeer betaalbaar onderhoudscontracten op maat. Neem hiervoor nu contact met ons op en vraag onze vrijblijvende offerte aan.

Bel voor meer informatie T 030 - 601 25 36

Klik voor een afspraak