Home Tuinaanleg Plantenbakken en potten

Fraaie plantenbakken en -potten

Plantenbakken en -potten komen vaak terug in onze ontwerpen, want hiermee komen fraaie effecten tot leven. Ze zijn verrassend of opbouwend voor het geheel. Blikvangers die voor symmetrie en balans zorgen, of uw tuin betrekken bij uw interieur. Dat kan bijvoorbeeld in een landelijke, klassieke of juist moderne sfeer; geheel naar uw wensen. Hiervoor kiezen wij de juiste plantenbakken en plantenpotten uit.

Ontwerpen met plantenbakken en plantenpotten

Wat komt er in uw plantenbakken en -potten te staan? Allicht siergrassen of misschien een fraaie solitairbeplanting? Bij uw oprit, naast de vijver of aan beide kanten van de deur? Voor alle situaties biedt Van Jaarsveld Tuinen ruime keuze in prachtige plantenbakken en -potten van een fraaie, exclusieve lijn. Deze passen perfect in ons tuinontwerp, met stijl en uitstraling zoals u die wenst.

Advies over plantenbakken en -potten

Van Jaarsveld Tuinen heeft bijzondere ervaring met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Zodoende weten wij precies welke planten, bloemen, grassen en beplantingen het best gedijen in uw tuin, plantenbakken en -potten. Wij adviseren u hier graag over, dus neem vandaag nog contact met ons op.

Bel voor meer informatie T 030 - 601 25 36

Klik voor een afspraak