Home Tuinonderhoud Tuinonderhoud bedrijven

Professioneel tuinonderhoud voor bedrijven

Voor bedrijven is tuinonderhoud essentieel, want de eerste indruk wordt gewekt nog voordat men het pand betreedt. Kwaliteit in de tuin staat dan ook gelijk aan kwaliteit in de organisatie. Een hoogwaardige uitstraling helpt tijdens uw gesprekken met klanten en relaties. Naast een origineel tuinontwerp zorgt dus ook gedegen tuinonderhoud voor een professionele uitstraling.

Gespecialiseerd in zakelijk tuinonderhoud

Van Jaarsveld Tuinen ontwerpt, creëert en onderhoudt uiteenlopende bedrijfstuinen. Dit op basis van de specifieke tuin. Ook in hun hoedanigheid gaan onze hoveniers representatief te werk, zodat u zelfs tijdens het tuinonderhoud nog trots uw gasten ontvangt. Zo heeft u minimaal omkijken naar uw tuin. Behalve natuurlijk wanneer u er in ontspant, of weer een tevreden klant gedag zegt.

Alles voor uw tuinonderhoud

Ook tijdens de winter, de herfst of het voorjaar kan uw tuin er prachtig uit zien. Dankzij de juiste werkzaamheden blijft deze uitnodigend. Dode bladeren worden verwijderd, beplanting wordt tijdig en vakkundig gesnoeid, het gazon wordt gemaaid of hersteld en de vijver wordt schoongemaakt. Met oog op de algehele indruk van uw tuin verzorgen wij alle nodige werkzaamheden.

Compleet tuinonderhoud, het hele jaar door

Wij bieden voordelige tuinonderhoudscontracten voor bedrijven. Naar keuze kunt u tekenen voor tuinonderhoud per kwartaal, per maand of per twee weken. Wij komen dan op deze gezette tijden bij u langs. Indien wenselijk passen wij ons tuinonderhoud ook aan op uw eigen planning. Deze contracten bieden als voordeel dat u direct inzicht heeft in uw kosten gedurende het hele jaar. Vraag hiervoor onze offerte aan en neem vandaag nog contact met ons op.

Bedrijven die kozen voor ons tuinonderhoud

Van Jaarsveld Tuinen bedient uiteenlopende bedrijven. Een kleine greep uit ons bedrijvenbestand voor tuinonderhoud:

  • Autobedrijf de Rooy 't Goy
  • Rabobank Kromme Rijnstreek hoofdkantoor te Houten
  • Kids Lodge Houten
  • De Rooy Transport - Logistiek 't Goy
  • Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde
  • Ballorig Houten

Bel voor meer informatie T 030 - 601 25 36

Klik voor een afspraak