Tuinaanleg bestrating keramische tegels
Tuinaanleg van een vijver en bestrating
Home Nieuws Tuinaanleg achtertuin in de Bilt

Tuinaanleg achtertuin in de Bilt

Van Jaarsveld Tuinen is in de Bilt in de wijk ‘Park Arenburg’ een tuin aan het aanleggen met gebruik van de nieuwste lijn Keramische tegels speciaal voor buiten genaamd ‘Ceramento’ Deze tegel bestaat uit een 3 cm dikke onder laag van beton met hierop een 1 cm dikke full body keramische tegel. Totaal een tegel van 4 cm i.p.v. de standaard keramische tegels van maar 2 cm. Deze tegels zijn hierdoor eenvoudiger te verwerken. De tegels zijn er in de maat 60x60x4. De grote voordelen van deze tegel t.o.v. natuursteen of beton zijn de kleur echtheid en veel minder kras gevoelig.

Voegen van de keramische tegels

De keramische tegels zullen worden gevoegd met een speciaal voegmiddel voor buiten. Dit is een product van Varistone genaamd LM aqua. Dit product gebruiken wij regelmatig om onkruid groei tussen de voegen tegen te gaan om zo een onderhoudsvriendelijke tuin te kunnen garanderen. In deze tuin wordt ook een strakke vijver aangelegd. De opbouw van deze vijver is een frame van hardhout evenals de glad geschaafde dek lijst die het geheel zal straks zal afwerken.

Tuinaanleg met keramische tegels is op dit moment in volle gang

De tuinaanleg is op dit moment nog in volle gang en wij zullen dit project begin volgend jaar afronden. Wij zullen dan het gazon aan gaan leggen, de tuin verder inplanten en de tuinverlichting aan sluiten. Bent u ook geïnteresseerd geraakt en bent u ook benieuwd of wij voor u iets kunnen betekenen m.b.t. tot de tuinaanleg of tuinrenovatie van uw nieuwe of huidige tuin?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.