trilplaat-beschoeiing-amstelveen
professionele-beschoeiing-tuin-amstelveen
kraan-beschoeiing-amstelveen
Home Nieuws Beschoeiing van hardhout plaatsen

Beschoeiing van hardhout plaatsen

Beschoeiing van hardhout is een langdurige oplossing wanneer uw tuin niet optimaal tot zijn recht komt of benut kan worden wanneer deze is gelegen aan een slootkant of aflopende oever. Door de beschoeiing aan de slootkant te plaatsen wordt bescherming aan uw tuin geboden, maar het versterkt ook de oevers.

Meer ruimte om te leven en te zitten

Beschoeiing biedt nog meer voordelen. De aflopende oevers kunnen namelijk recht getrokken worden, waardoor er meer ruimte ontstaat en uw tuin aanzienlijk groter wordt. Door deze uitbreiding heeft u meer zitruimte en leefruimte in vierkante meters. Door het gebruik van hout krijgt uw tuin bovendien een warme uitstraling en blijft het natuurlijke ervan behouden.

Houten beschoeiing van hoge kwaliteit

Het is natuurlijk wel belangrijk dat de beschoeiing op de juiste manier wordt geplaatst, om verzakking te voorkomen. Daarom verankeren we de beschoeiing diep in de oevers, waarbij we gebruik maken van het juiste aantal ankerpunten. Doordat het van duurzaam hardhout is, kunt u er op vertrouwen dat het lang mee gaat. Zo heeft u langer plezier van uw tuin en de ruimte.

Beschoeiing plaatsen in Amstelveen e.o.

Onlangs hebben wij een project afgerond in Amstelveen, waar wij hardhouten beschoeiing hebben geplaatst. Het resultaat hiervan ziet u op de afbeeldingen.
Naast Amstelveen werken wij voornamelijk aan tuinen in Houten, Nieuwegein, Utrecht, IJsselstein en Zeist. Woont of werkt u in deze omgeving en bent u ook geïnteresseerd in beschoeiing voor uw bedrijfstuin of particuliere tuin? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.