Home Nieuws Tuinontwerp en tuinaanleg in villapark Steenen Poort

Tuinontwerp en tuinaanleg in villapark Steenen Poort

In Houten verrijst een schitterend villapark met ruime tuinen, genaamd villapark de Steenen Poort. De Steenen Poort is een van de nieuwe villaparken waarvoor Van Jaarsveld Tuinen verschillende tuinontwerpen en ook de tuinaanleg gaat verzorgen. De stijl bepaalt de opdrachtgever, maar Van Jaarsveld Tuinen laat zeker zijn kennis en ervaring gelden. Zo wordt het resultaat professioneel, maar toch ook direct vormgegeven door de klant. Een inspirerend proces. Voor de eigenaars van villapark de Steenen Poort, maar ook voor u. Bent u benieuwd naar onze tuinontwerpen of tuinaanleg, vraag dan ook een vrijblijvend intakegesprek aan.

Wat is uw ideale tuinontwerp?

Van Jaarsveld Tuinen houdt rekening met uw wensen. Maar gelukkig hoeft u niet alles zelf te bedenken. Wij weten heel goed uw behoeften om te zetten naar specifieke keuzes in het tuinontwerp en de tuinaanleg. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos, maar komen wel de beste oplossingen naar voren voor uw eigen tuinontwerp. U herkent in uw tuin dan ook onmiskenbaar uw eigen stijl. Modern, romantisch, gezellig of onderhoudsarm.

Alles voor uw tuinaanleg

Wij regelen alles rondom de tuinaanleg. Zoals ook in villapark de Steenen Poort in Houten, wordt alles van te voren besteld en voorbereid. Hierbij werken wij met onze eigen vertrouwde contacten. Zoals specialisten op het gebied van grondwerk , elektra of vijvertechniek. Bovendien is een tuinontwerp van Van Jaarsveld Tuinen ambitieus maar realistisch; er is rekening gehouden met alle praktische zaken.

Na het tuinontwerp en de tuinaanleg

Het voltooien van uw tuinontwerp en zelfs de tuinaanleg is slechts het begin. Want uw tuin leeft en verandert. Daarom is er altijd wel tuinonderhoud nodig. Door te maaien, snoeien, bemesten en ander tuinonderhoud te verzorgen garanderen wij dat uw tuin altijd fraai blijft. Dit tuinonderhoud besteedt u voordelig en zorgeloos uit aan onze vakmensen.