Home Nieuws Uw ideale tuin inrichten

Uw ideale tuin inrichten

Voor het inrichten van uw tuin is het belangrijk dat u weet hoe u uw tuin wilt gebruiken en welke stijl het best bij u past. Hierbij hoort een goed doordachte werkwijze. Het begint met het inventariseren van uw persoonlijke wensen en voorkeuren, maar ook de praktische zaken zoals uw budget en de afmetingen en ligging van uw tuin. Een perfect balans ligt hierin verscholen, die u ontdekt met de hulp van Van Jaarsveld Tuinen. Het inrichten van uw tuin wordt zo een gericht en inspirerend project.

Tuin inrichten: onze tweede natuur

Het inrichten van tuinen is voor Van Jaarsveld Tuinen tweede natuur. Vanuit ruim 30 jaar ervaring op het gebied van tuinontwerp, tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud leveren wij de hoogste kwaliteit aan zowel particulieren als bedrijven door heel Midden-Nederland.

Belangrijk bij het inrichten van uw tuin

Wij vertellen u graag meer over de belangrijkste aspecten bij het inrichten van uw tuin:

Stijl

Van welke tuinstijl houdt u? Een strakke en moderne tuin, of juist een kleurrijk en natuurlijk uitziende tuin? Dit ontdekt u onder meer tijdens het bekijken van onze sfeervolle projecten voor grote tuinen, middelgrote tuinen en kleine tuinen.

Functie

Welke functie heeft uw tuin? Spelen uw kinderen graag in de tuin? Houdt u van vogels en andere dieren? Zit u vaak buiten of kijkt u vooral over uw tuin vanuit uw huis of kantoor?

Onderhoud

Hoeveel tijd en energie kunt en wilt u besteden aan het tuinonderhoud? Hiermee houden wij rekening bij het inrichten van uw tuin. Wij hebben talloze slimme oplossingen en producten voor een zeer onderhoudsvriendelijke tuin.

Ligging en bodem

Hoe ligt uw tuin ten opzichte van de zon? Waar is de luwte en aan welke kant zitten uw buren? Essentiele vragen voor het bepalen van de ligging van uw terras, hagenpartij of speciale beplanting. Bovendien bepaald de bodemsoort welke planten, bloemen, struiken en bomen wel en niet in uw tuin passen.

Mate van verandering

Bedenk ook welke zaken u wilt veranderen. Heeft u vaste planten, vijvers, meubels of andere objecten die u wilt behouden? Of wilt u alles geheel nieuw inrichten?

Budget

Het vaststellen van uw budget is in grote mate bepalend voor het ontwerp. Met uiteenlopende oplossingen lukt het Van Jaarsveld Tuinen bijzondere resultaten te realiseren.