Home Nieuws Een mooie tuin dit najaar? Professioneel tuinonderhoud!

Een mooie tuin dit najaar? Professioneel tuinonderhoud!

Diep rood, fel geel, prachtige bruintinten. In het najaar lijkt de tuin wel een schilderij. Maar de natuur blijkt soms geen vaste hand te hebben. Een fraaie laag bladeren verandert in een rottende laag, afgewaaide geknakte takken maken een chaotische indruk en sommige planten raken verwilderd of verwelkt. Daarom doet u er verstandig aan de natuur een handje te helpen. Bijvoorbeeld door uw tuinonderhoud te laten verzorgen door gespecialiseerde hoveniers. Zo ontdekt u de charme van een herfsttuin.

Al het tuinonderhoud

Van Jaarsveld Tuinen verzorgt alle vormen van tuinonderhoud. Het opruimen van bladeren, het snoeien van heesters en bomen, het bijmesten van beplanting en het afdekken van vorstgevoelige planten. Ook moet in het najaar afgemaaid gras weg geharkt worden om te voorkomen dat het gazon geen lucht krijgt. En heeft u een vijver, dan moet deze klaargemaakt worden voor de aankomende kou (denk aan uw pompen, filters, planten en vissen) en dode bladeren moeten uit het water worden gehaald. Dit en ander tuinonderhoud verzorgen wij op regelmatige basis, zodat de tuin mooi blijft.

Het juiste tuinonderhoud

Wij weten hoe belangrijk het is om slim tuinonderhoud uit te voeren. Want bepaalde werkzaamheden zijn verspilde moeite. Zoals het verwijderen van aanslag; in het najaar is er te weinig zonlicht. En sommige planten moeten met rust worden gelaten; hoewel deze zijn uitgebloeid zijn ze juist fraai vanwege de hoogteverschillen, een laagje sneeuw of rijp, of met dauw versierde spinnenwebben.

Het gemak van een tuinonderhoudscontract

Tuinonderhoud in het najaar wordt door ons verzorgd als vaste service. Hiervoor stellen wij voordelige tuinonderhoudscontracten op. Zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers profiteren hiermee van onze doorgewinterde service, die zeer efficiënt en dus betaalbaar is. Vraag dus nu zelf een offerte aan voor een tuinonderhoudscontract!