Home Nieuws Tuinplan

Tuinplan

Ons tuinplan: een wereld van verschil

Het begint allemaal bij uw tuinplan. Hierin wordt de stijl van uw tuin vastgelegd. Het geeft een inkijkje in uw toekomstige tuin: uw tuinpad, vijver, beplanting, verlichting en meubels. Op papier zeker prachtig, maar de werkelijkheid vereist meer. Een professioneel tuinspecialist adviseert u daarom over de vele mogelijkheden, maakt een logisch ontwerp en kiest de juiste materialen en beplanting uit voor de realisatie. Dit maakt een wereld van verschil. Daarom kiest u voor Van Jaarsveld Tuinen.

Een tuinplan met diepte

In ons tuinplan komen zorgvuldig gemaakte afwegingen tot bloei. Uw wensen, maar ook onze professionele ideeën en bovendien de mogelijkheden van uw specifieke locatie. Omdat wij de vele verschillende stijlen en trends op dit gebied kennen adviseren wij u over de fraaiste oplossingen voor uw tuinplan.  Dit maakt al onze projecten bijzonder, zoals u ziet aan onze vele projecten.

Wat komt er kijken bij een tuinplan?

Van Jaarsveld Tuinen beschikt over veel kennis en ervaring op het gebied van tuinplannen. Uit een vrijwel onbeperkt assortiment wordt moeiteloos een selectie gemaakt van materialen en planten met de juiste eigenschappen. We weten waar in het tuinplan deze horen, rekening houdend met zaken zoals de grond, wind, vochtigheid en zon. Die zijn bepalend voor het succes van uw tuinplan.

Slimme en prettige werkwijze

Wij zijn gewend ons te houden aan een strak schema en wij voeren bijna alle werkzaamheden zelf uit. Dit is niet alleen handig, het kost u ook minder geld. Bovendien worden de benodigde ritten voor bijvoorbeeld de aanvoer en afvoer zo veel mogelijk gecombineerd, wat goed is voor het milieu. Dankzij 30 jaar ervaring is deze werkwijze merkbaar gestroomlijnd.