Home Nieuws Nieuwe tuin

Nieuwe tuin

Een nieuwe tuin, een nieuw begin

U wilt een nieuwe tuin als uw planten niet mooi meer zijn. Als uw grasmat er rommelig bij ligt, als de bomen uit vorm zijn gegroeid of simpelweg als u bent uitgekeken op de huidige indeling van uw tuin. Dan is het tijd om advies te vragen bij Van Jaarsveld Tuinen. Om kennis te maken met even creatieve als ervaren ontwerpers en hoveniers. Want zij zorgen voor de mooiste, voordeligste en duurzame oplossingen.

Nieuwe tuin in uw eigen stijl

Wat voor nieuwe tuin heeft uw voorkeur? Een strakke en moderne tuin? Een vrolijke, kleurrijke tuin? Een landelijke tuin? Of een tuin met exotische sferen? Vele voorbeelden hiervan vindt u in ons portfolio. Een kijkje maakt duidelijk dat ons bedrijf gespecialiseerd is in alle bekende en minder bekende stijlen. De kwaliteit is het duidelijke resultaat van zeker 30 jaar ervaring in het ontwerpen, realiseren, renoveren en onderhouden van tuinen.

Slim ontwerpen

Een bijzondere tuin is een tuin die ook nog vele jaren na de oplevering mooi blijft. Dan is over alles in het ontwerp goed nagedacht. Zaken zoals de ligging ten opzichte van de zon, de bruikbare ruimte, privacy en alle andere specifieke aandachtspunten zijn hierin meegenomen. Hierop zijn de juiste keuzes gebaseerd in het ontwerp en de beplanting. Zo heeft u eigenlijk ieder jaar een nieuwe tuin.

Nieuwe tuin dankzij tuinrenovatie

Soms is tuinrenovatie een nuttig alternatief voor de nieuwe tuin. Relatief snel en voordelig kunnen sommige tuinen opleven in hernieuwde glorie. Bijvoorbeeld als deze grotendeel nog de juiste indeling en beplanting heeft. Dan is het mogelijk om snel nieuw leven in de tuin te blazen. Hiervoor renoveren wij onder meer borders, schuttingen, paden en de grasmat. Informeer nu uw mogelijkheden.

Tekenend voor uw nieuwe tuin

Niets is zo inspirerend als uw nieuwe tuin. Gelukkig hoeft u om deze te zien niet lang te wachten. Ook voor de realisatie kan Van Jaarsveld Tuinen u goed laten zien hoe mooi deze kan worden dankzij een uniek ontwerp. Neem daarom nu contact met ons op en bekijk daarnaast onze inspirerende projecten.