Home Nieuws De maand september? Hagen en bomen laten snoeien!

De maand september? Hagen en bomen laten snoeien!

Het zomerweer betekent genieten. Zeker in uw tuin doet u dat. Bijvoorbeeld dankzij het vele groen, de bloeiende bloemen en planten en de fraaie vogels, hommels en vlinders. Toch is een tuin juist in de periode rondom september niet vaak vol leven. Door zon en hitte vallen er dode plekken in de beplanting, staat de heg er rommelig bij of is het gras dor en vol onkruid. Juist daarom is er in september en augustus aanvullend tuinonderhoud nodig. Door het laten snoeien van uw hagen en bomen laat u uw tuin weer opleven zodat deze er ook in het naseizoen weer strak bij staat.

Wat voor tuinonderhoud in augustus en september?

Veel van onze klanten laten hun taxushaag en andere hagen of bomen snoeien. Want dit is snel en betaalbaar gedaan en levert direct een fraai resultaat op. Ook verzorgen wij alle andere werkzaamheden. Zoals het bijmesten van de beplanting. Bloemen, planten en hagen krijgen zo de nodige voedingsstoffen waarmee ze ook na augustus en september mooi blijven doorgroeien. Dode en uitgebloeide planten verwijderen wij. Het gazon krijgt natuurlijk ook de nodige aandacht. Door bij te mesten en zaaien verhelpen wij dor en kaal gras.

De juiste prijs voor het snoeien

Een begrijpelijke vraag die wij rondom september vaak krijgen gaat over de prijs voor het laten snoeien van hagen en bomen. Want soms lijkt een tuin nooit af te zijn. Natuurlijk klopt dit gevoel; een tuin leeft en verandert en heeft dus hulp nodig om mooi te blijven. Goed nieuws is dat het laten snoeien van bomen en hagen door een specialist juist extra voordelig is. Jarenlange ervaring, kennis en expertise in tuinonderhoud zorgen er voor dat Van Jaarsveld Tuinen snel en gericht werkt. Hierdoor vinden al onze klanten de prijs meevallen. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de prijzen.

Onderhoudscontract

Voor uw vaste tuinonderhoud in het naseizoen, maar ook voor de rest van het jaar bieden wij voordelige onderhoudscontracten. Het is een goede investering om uw tuin gemakkelijk en betaalbaar mooi te houden.