Home Nieuws Hernieuwde stijl door tuinrenovatie

Hernieuwde stijl door tuinrenovatie

Een snelle blik over uw tuin en u weet: een tuinrenovatie zou uw omgeving goed doen. Planten of bomen mogen weg, verzakkingen moeten geëgaliseerd worden of de vijver moet worden schoongemaakt. Of u bent simpelweg uitgekeken op de huidige indeling. Dit komt vaak voor; tuinen verliezen door de jaren hun schoonheid. Toch heeft uw tuin mogelijk nog de juiste sfeer en belijning. Tuinrenovatie is dan een perfecte manier om uw tuin om op betaalbare wijze uw weer schitterend te maken.

Wanneer tuinrenovatie?

Tuinrenovatie is niet alleen nodig als uw tuin minder mooi is geworden. Ook uw smaak, behoeften en leefsituatie kunnen veranderd zijn. Bijvoorbeeld omdat u nu kinderen heeft en de onveilige vijver wilt vervangen door meer speelruimte. Welke reden ook, dit is een goed moment om vrijblijvend bij ons te informeren naar de mogelijkheden. Wij leggen u dan uit wat de voor u de fraaiste oplossingen zijn. Door slechts de juist aanpassingen in het totaalplan op te nemen, blazen wij nieuw leven in uw tuin.

Wat voor tuinrenovatie?

Tijdens uw tuinrenovatie knappen wij uw tuin op door werkzaamheden zoals:

  • Renovatie van borders
  • Bestrating voor verzakte paden
  • Vervanging van beschadigde schuttingen
  • Verwijdering en aanplanting van bomen
  • Herstel of vervanging van uw gazon
  • Vervanging van uw tuinhuis
  • Renovatie van uw vlonder
  • Plaatsing van nieuwe plantenbakken

Een voorbeeld van tuinrenovatie

Een inspirerend voorbeeld van tuinrenovatie ziet u op de foto’s. Een weinig aantrekkelijke muur hebben wij afgedekt met hoogwaardige zweeds rabat planken, zodat deze nu een natuurlijke en moderne uitstraling heeft. Het hoogteverschil in de tuin hebben wij aangehouden, maar wel naar achteren verplaatst waardoor de tuin er nu groter uitziet. Het geheel kreeg een hoogwaardig uiterlijk dankzij de juiste steensoort en beplanting.

Op deze vrij eenvoudig wijze ontstaat een hernieuwde tuin. Informeer dus nu bij ons en leer meer over professionele tuinrenovatie.