Home Nieuws Tuinspecialist

Tuinspecialist

De tuinspecialist die u zoekt

U zoekt een tuinspecialist die alle disciplines beheerst. Bij wie het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in de vingers zit. Die groene vingers heeft Van Jaarsveld Tuinen. Wij zorgen uitsluitend voor het beste resultaat. Het resultaat van grote ervaring met het bedienen van zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Wat zijn uw wensen? Laat het onze tuinspecialist weten!

Wat is een tuinspecialist?

Wij beschouwen de tuinspecialist als iemand die alle disciplines beheerst en verenigt. Zo versterken zij elkaar. Wie het aanplanten van groen perfect beheerst, net als het onderhouden van de begroeiing, het bouwen van constructies en het bedenken van technische oplossingen, beheerst natuurlijk evenveel het creëren van tuinontwerpen. Dit ziet u duidelijk op de foto's van onze projecten. Hierin herkent u de hand van een tuinspecialist.

Verschillende diensten van onze tuinspecialist

Naast ontwerp, onderhoud en renovatie verzorgt onze tuinspecialist alle specifieke werkzaamheden. Zoals alle soorten boomverzorging, die zorgen voor een mooiere en gezondere groei en meer licht in de tuin. Of specialistisch gazon-onderhoud, het verwijderen van oude boomstronken of aanleggen van vijvers en overkappingen. Voor al deze en andere specialistische werkzaamheden kunt u terecht bij onze tuinspecialist.

Een prettig gesprek met uw tuinspecialist

Het beste antwoord op uw vraag is er een op maat. Of het nu gaat om bepaalde wensen voor uw planten, bomen, gazon, bestrating, tuinverlichting of vijver, of een geheel nieuw tuinontwerp. Het heeft allemaal te maken met het ras, de grondsoort, de ligging van uw tuin en de stijl die het beste bij u past. Onze tuinspecialist is dan ook benieuwd naar uw unieke situatie. Vertel het hem in een vrijblijvend gesprek. U krijgt dan direct een eerste advies.