Home Nieuws Beplanting in de tuin

Beplanting in de tuin

Een bijzondere lente wordt het pas echt met volwassen tuinbeplanting. Het weer wordt schitterend, dus is het tijd om iets aan uw tuin te doen. Vooral het voorjaar is hiervoor een geschikt moment. Geeft u uw tuin het liefst direct nieuw leven, zodat u meteen voor de rest van het hele jaar volledig geniet van een heerlijke tuin? Dan is uw beste oplossing onze volwassen tuinbeplanting. Hiermee levert Van Jaarsveld Tuinen u direct een uniek resultaat, dankzij het exclusieve karakter van volgroeide enkel- of meerstammige bomen en struiken. Schitterend als aandachtstrekker, ofwel de ‘solitair’.

Welke bomen kan ik kopen?

U kunt bij Van Jaarsveld Tuinen alle soorten bomen en struiken kopen. Ook groenblijvende tuinbeplanting behoort tot de slimme mogelijkheden: hiermee geniet u zelfs in de winterperiode nog van groen en kleur. Naast grote volgroeide bomen verkopen wij tevens grote meerstammige heesters, grote struiken en grote planten. Hierbij adviseren wij u graag over de beste locatie en indeling, vanuit jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.

Grote boom kopen? Laat deze plaatsen

Wij plaatsen grote bomen en volwassen tuinplanten. Na het aankopen kunnen wij dit meteen voor u realiseren, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Dit kan binnen een geheel nieuw tuinontwerp op maat, of in de bestaande invulling van uw tuin. Wij werken hiervoor met professionele mensen en innovatieve technieken, voor een voorspoedige en duurzame aanplant.

Advies, ontwerp en uitvoering

Laat u het gehele voorjaarsonderhoud tot en met het planten van volwassen tuinbeplanting het liefst over aan ervaren professionals? Neem dan nu contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies.