Home Nieuws Gekleurde design-tuinmuren

Gekleurde design-tuinmuren

Design-tuinmuren vormen een bijzondere aanvulling op onze ontwerpen. Vaak plaatsen wij deze in tuinen die vragen om strakke designelementen. Een juiste plaatsing geeft meerwaarde aan het tuinontwerp, dankzij een direct zichtbaar resultaat dat strak, modern en stijlvol is. In het voorbeeld ziet u tuinmuren in het grijs. Dit is een gebruikelijke kleur binnen de hedendaagse designwereld. Natuurlijk zijn er nog veel meer kleuren mogelijk.

Tuinmuren naar uw eigen design

Onze tuinmuren zijn uitvoerbaar in diverse kleuren en vormen. Hiermee geven wij iedere tuin zijn eigen sfeer, dankzij een ontwerp naar smaak. Met deze tuinwanden ontstaan namelijke unieke mogelijkheden voor het creëren van een bepaald gevoel. Zo kan er zachtheid ontstaan door ronde vormen, strakheid door rechte lijnen, of spanning door interessante zichtlijnen langs en zelfs door de tuinmuren zelf. In dit totaalconcept wordt alles perfect geregeld, want Van Jaarsveld Tuinen plaatst deze designwanden zelf.

Waarom een design-tuinmuur?

Veel opdrachtgevers kiezen voor een designmuur. Dit gebeurt vaak vanwege uiteenlopende redenen, bijvoorbeeld omdat deze tuinmuren direct een mooi effect geven of omdat ze duidelijk passen in de strakke en moderne stijl van een designtuin. Daarnaast is het een elegante oplossing voor het ontwikkelen van meer privacy in bepaalde zichthoeken. Ze zijn natuurlijk ook duurzaam, want een tuinmuur blijft onverminderd fraai. Ook na vele jaren. Dit in tegenstelling tot een gestuukte of gemetselde tuinmuur.

Praktische voordelen

Tuinwanden zijn praktisch. Dat komt vooral door de eenvoudige aanleg, maar ze zijn ook praktisch vanwege het minimale onderhoud. De belangrijkste voordelen hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Design-tuinmuren zijn het hele jaar door te plaatsen, anders dan gestuukte of gemetselde tuinwanden. Zelfs tijdens de winter en vorstperioden;
  • De tuinwanden zijn gemakkelijk te plaatsen tijdens de tuinaanleg;
  • De tuinmuren van Van Jaarsveld Tuinen zijn vorstbestendig en weinig gevoelig voor beschadigingen door weer en wind;
  • De muren in de tuin zijn onderhoudsvriendelijk (er is geen ingewikkeld of zwaar onderhoud vereist).

Bent u geïnteresseerd in onze gekleurde design-tuinmuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.