Home Nieuws Van Jaarsveld Tuinen floreert dankzij kwaliteit

Van Jaarsveld Tuinen floreert dankzij kwaliteit

Gedrevenheid kan Leo van Jaarsveld niet ontzegd worden. Het is nu al ruim 30 jaar dat zijn bedrijf floreert, met in het portfolio de meest indrukwekkende tuinen in onze regio. Statige baroktuinen aan monumentale panden, strakke design-tuinen aan moderne villas en charmante vogeltuinen vol kleur en leven, ook al zijn ze soms klein. Hier weten ontwerpers en hoveniers duidelijk wat ze doen.

"Tijdens de komende lente- en zomerperiode zullen wij weer het beste van ons laten zien. Tuinontwerpen met karakter. Een gedegen aanleg. Perfect tuinonderhoud. Alles volgens afspraak. Ons doel: de totale ontzorging van de klant. Iedere tuin krijgt de beste behandeling. Anders doen we het niet."

Serieus onderhoud

Naast ontwerp, aanleg en design wordt er ook over tuinonderhoud niet licht nagedacht bij Van Jaarsveld Tuinen. Echt tuinonderhoud is zoveel meer dan af en toe schoffelen en knippen. Je moet weten hoe een tuin in elkaar steekt. Welke verzorging deze nodig op elk specifiek moment. Alleen zo hou je de beplanting, bestrating, vijver en verlichting op zijn mooist. Een efficiënte organisatie houdt het betaalbaar.

Dichtbij de klant

Een bedrijf met 20 vakmensen, dat leid je niet zomaar. Hiervoor heb je de juiste mensen nodig. Omdat Leo van Jaarsveld zich niet meer met alle details kon bemoeien, bouwde hij gestaag aan een sterk team. Ik wil mensen die hun verantwoordelijkheid kunnen dragen. Zij moeten ons verhaal naar de klant brengen. Met de beste ideeën komen. Aan de creatieve kant zijn hiervoor de twee ervaren tuinontwerpers Hilbert en John. En het terugkerend tuinonderhoud voor ruim 500 relaties wordt nauwgezet geregeld door Marco.

Visie op tuinen

Het draait bij ons allemaal om maatwerk. Bij ons is er dus geen standaard dienstenpakket. Want met zoveel verschillende wensen, stijlen en tuinoppervlakten kun je maar één aanpak als de beste zien: wanneer elk project wordt beschouwd als even belangrijk en volwaardig. Zo wordt een tuin meer: een verlengstuk naar buiten. Dat geeft toegevoegde waarde aan ieder huis of bedrijfspand.

"Het vertrouwen van de klant win je met continue kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Daarvoor moet je hard moet werken, maar dat is altijd de moeite waard. Want mensen zien dat investeren in vakkennis en ervaring de mooiste resultaten oplevert."

Gemotiveerd

Gevraagd naar de beweegredenen van Leo van Jaarsveld, blijken deze eenvoudig te zijn:

Het ontwikkelen en leiden van dit hoveniersbedrijf en al zijn facetten en uitdagingen is ontzettend leuk om te doen. Het geeft me volop energie. Voor mij is dat alleen mogelijk als ik samen met mijn medewerkers consequent een prachtig product kan neerzetten.

Ontdek hoe mooi uw tuin kan zijn! Bekijk onze website voor inspiratie en neem vrijblijvend contact met ons op.