Home Nieuws Professioneel najaarsonderhoud

Professioneel najaarsonderhoud

Nu het herfst is, is het tijd voor najaarsonderhoud. Uw tuin geeft u dan nog maandenlang plezier. Geniet van de sfeer van donkere herfstkleuren, sierlijke takken en blad houdende beplanting, die er extra fraai uitziet naast een strak gemaaid gazon, of netjes aangeharkt tuinpad. Natuurlijk is najaarsonderhoud veel werk, maar daar heeft u Van Jaarsveld Tuinen voor. In het najaar maakt u het binnen gezellig, dus doe dat ook buiten. Geniet dit hele najaar van een prachtig verzorgde tuin.

Welk najaarsonderhoud heeft uw tuin nodig?

Uw najaarsonderhoud bestaat deze maanden uit het bijmesten van uw beplanting, het afdekken van vorstgevoelige planten, het snoeien van bomen en heesters, en het wegharken van gemaaid gras en bladeren, zodat uw gazon voldoende licht en lucht krijgt. Ook moet uw vijver voorbereid worden op de aankomende winterperiode, voor het behoud van uw waterplanten, vissen, pompen en filters.

Gespecialiseerd in najaarsonderhoud

Van Jaarsveld Tuinen is gespecialiseerd in najaarsonderhoud. Dat is geen overbodige luxe. Want ook in deze periode telt gedegen kennis en vaardigheid: sommige werkzaamheden zijn essentieel, andere zijn overbodig. Bepaalde beplanting moet u nu absoluut met rust laten, omdat het dode materiaal een beschermende functie heeft. Zonder dat is het voor uw beplanting niet mogelijk de winter te overleven. Bovendien geven uitgebloeide takken en materialen leven aan uw tuin met bijzondere vormen, kleuren en dieren. Takken en bladeren met een laagje dauw of sneeuw laten uw tuin er bijzonder uitzien.

Uw najaarsonderhoud perfect geregeld

Heeft u zelf weinig tijd voor najaarsonderhoud? Mist u de nodige kennis van en ervaring op het gebied van plantverzorging? Schakel dan Van Jaarsveld Tuinen in. Want dan weet u zeker dat alles perfect wordt geregeld. Hiervoor bieden wij op maat opgestelde tuincontracten. Zowel particuliere als zakelijke klanten maken gebruik van deze doorgewinterde service, die efficiënt en hierdoor betaalbaar is. Het mooiste resultaat door najaarsonderhoud begint bij Van Jaarsveld Tuinen. Neem hiervoor nu contact met ons op!