Home Projecten Exclusieve vijvertuin bij villa in Houten

Exclusieve vijvertuin bij villa in Houten

Deze exclusieve vijvertuin creëerden wij als aanvulling op een stijlvolle villa in Houten. Met veel ruimte, rust en zichtbare exclusiviteit. Dat ziet u terug in het aanzienlijke oppervlak van het gazon, met daaraan de strakke maar royale vijver. De beplanting is ingedeeld in keurige vlaken. Aan de rand staat een oude grote boom, die door zijn historische uitstraling mooi contrasteert. Daaronder chique tuinmeubilair, van waaruit men overzicht heeft over de hele tuin en de villa. De eenvoud bewijst zich hier als exclusiviteit.

Exclusieve indeling

Naast de waterpartijen ziet u houten vlonders. Door hun grote oppervlakte benadrukken ook deze het exclusieve karakter van zowel de villa als vijvertuin. Langs de rand van de houten vlonder bij het huis staan planten in grote potten. De oude hoogstam fruitbomen langs de vijver zijn schitterend. Deze stonden al in de tuin, maar mochten niet ontbreken in dit nieuwe tuinontwerp. Vanaf de villa, aflopend naar het gazon, staat een zeer brede trap. Een royaal en uitnodigend element vanuit elk zichtpunt.

Professionele kwaliteit

De techniek achter het aanleggen van duurzame vijvers, verlichtingsplannen en constructies vereist een vakkundige werkwijze. Denk maar aan het aanleggen van een bron voor de beregening, of de gehele tuinverlichting. Om hierin topkwaliteit te garanderen schakelen wij wanneer nodig altijd specialisten in die wij kennen. Het resultaat mag er zijn. Alles wordt perfect afgewerkt en zal fraai blijven door de vele jaren.

Exclusieve totaalconcepten

Door onze samenwerking met de juiste specialisten garanderen wij de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Of dit nu gaat om tuinverlichting, beregening of eventuele bouwkundige werken. Om het aanleggen van exclusieve vijvertuinen of juist kleinere tuinen. Altijd zullen wij onze klanten zorgenvrij laten genieten van hun nieuwe tuin, waarbij alle elementen probleemloos functioneren.