Home Projecten Rustieke villa tuin met zwembad in Houten

Rustieke villa tuin met zwembad in Houten

Dit is een weelderige, tijdloze en rustieke villatuin in Houten. Een echte aanvulling op deze woning met buitenzwembad. Zoals u ziet is dit een omvangrijk plan. Wij combineerden comfort, sfeer en exclusiviteit. Dat ziet u aan de royale oprit, klassieke koivijver, verschillende terrassen en het luxe zwembad. En aan ons uitgekiende beplantingsplan en chique materiaalgebruik.

Beplanting

In het beplantingsplan hebben wij de bomen opgenomen die er al stonden. Langs het zwembad plantten wij nieuwe boompjes aan voor meer privacy. Zoals in alle (villa)tuinontwerpen kozen wij voor planten in passende kleurstellingen. Die zorgen er voor dat er ook in de herfst en winter schitterende, rustieke kleuren opkomen. Een warm effect dat welkom is tijdens een duik in koud weer.

Harmonie met water

De vijver maakt deel uit van de oprit. Deze heeft de bijzondere vorm van een halve maan. Door deze vorm en de dubbele op- en afrit hoeft niemand te keren of achteruit te rijden. Ook is er volop ruimte om te parkeren. Aan de andere kant van de villa ligt het zwembad, dat wordt omlijst door basalttegels. Een product dat zichtbaar behoort tot de topklasse, en dus geschikt is voor deze rustieke villatuin te Houten.

Bijzondere luxe

Het split op de paden wordt gestabiliseerd door Gravelfix-platen. Voetgangers, auto’s en andere bezoeker van de villa zullen zo niet wegzakken door de losheid van het materiaal. Onder de grond is een lijn aangelegd voor de honden. Wanneer zij zich buiten de lijn begeven krijgen ze een lichte schok, zodat ze leren op het erf te blijven. Zo blijft de omgeving netjes en hebben de buren geen overlast.

Specialistische aanpak

Voor specialistische werkzaamheden maken wij gebruik van vertrouwde bedrijven. Bijvoorbeeld als het gaat om het aanleggen van elektrische hekwerken, vijvers met fonteinen, zwembaden of duurzame verlichtingsplannen. Een mooi voorbeeld zijn de designlampen van Cortenstaal die de rustieke villatuin te Houten zachtjes oplichten. Deze schijnen naar beneden en benadrukken zo de contouren van de tuin.