Home Projecten Kleine moderne sfeervolle achtertuin

Kleine moderne sfeervolle achtertuin

Ook een kleine achtertuin kan opleven met het juiste tuinontwerp. Deze achtertuin in Houten kon bijvoorbeeld wel wat ruimte, licht en geborgenheid gebruiken. Daar zorgden wij voor met dit sfeervolle tuinontwerp. Wat meteen uw aandacht zal trekken zijn de witte houten balken, met daarachter het terras met tuinmeubilair. Een uitnodigend element, dat de nodige geborgenheid geeft. Toch verliest de tuin nergens zijn ruime karakter.

Witte palen

U kunt de moderne witte palen vergelijken met een roomdivider. Zoals een roomdivider in veel huis- en slaapkamers zorgt voor alternatieve indelingen voor privacy, doen deze balken dat in deze achtertuin. Toch wordt er niets aan ruimte ingeboet en blijft het uitzicht op Houten behouden, een belangrijke wens van de klant. Met hen zijn wij met gepaste trots tevreden over het resultaat.

 

Onderhoudsvriendelijk

Zoals dat hoort bij een moderne tuin is ook deze achtertuin in Houten onderhoudsvriendelijk. Dat ziet u terug in de fraaie beplanting, die minimaal onderhoud vereist. Ook is het hardsteen van de tegels uitstekend bestand tegen intensief gebruik en het weerbarstige Nederlandse weer. De grote keramieken potten zorgen er voor dat de achtertuin ruimtelijk aanvoelt, wat waardevol is in een tuin van deze omvang.

Goed geregeld

Wij leveren onze klanten altijd een kant-en-klaar concept. Daarmee is alles perfect verzorgd. De meeste werkzaamheden voeren wij zelf uit, maar zeer specialistische werkzaamheden zoals de aanleg van bijzondere kwaliteitsverlichting, waterpartijen of bouwkundige projecten besteden wij uit aan vaardige organisaties die wij kennen. Als klant hoeft u zelf niets te doen, behalve genieten van hoe uw tuin tot leven komt.