Home Projecten Minimalistische villatuin met jacuzzi

Minimalistische villatuin met jacuzzi

Een minimalistische villatuin met jacuzzi, op een prachtige locatie in Bilthoven-Noord. Deze bosrijke omgeving bleek een geschikte achtergrond voor een van onze beste minimalistische tuinontwerpen. Het losse groen van de omgeving contrasteert met strakke lijnen in de villatuin. Dit design ademt ruimte en leegte, maar niet zonder enkele sfeervolle en strategisch geplaatste elementen. Zoals de prachtige solitaire struik in het gazon. Dit is een tuin waar het hele jaar door ruimte is voor ontspanning.

Luxe tuinhuis met jacuzzi

Deze villatuin voelt uitnodigend en bewoond aan, iets wat velen niet zouden verwachten bij design. Dit komt onder meer door het luxe tuinhuis met jacuzzi, dat geheel ontworpen werd door Van Jaarsveld Tuinen. Een compleet buitenhuis voorzien van alle gemakken. Inclusief professioneel stucwerk, een soepele schuifpui, een exclusieve loungeset en natuurlijk de heerlijke jacuzzi. Hier kan men even kan ontsnappen aan het huis en op laden in een omgeving die daar voor gemaakt is.

Minimalistische beplanting

De achtergrond van deze villatuin is natuurlijk en oogt los. Dit effect wilden wij verder versterken door achter het tuinhuis nieuwe bomen en struiken aan te planten. Als deze straks boven de rechte schutting uitgroeien wordt het contrast tussen strak en los nog mooier om te zien. Ook zal de beplanting mooi kleuren door alle seizoenen heen. De kroon op het beplantingsplan is natuurlijk de solitair: de speelse struik op de hoek van het tuinhuisje.

Minimalistische materialen

Ook de lichte tegels passen in het minimalistische kleurenpallet. Ze steken mooi af tegen de kleuren van het huis en zijn omgeving. Deze tegels zijn onderhoudsvriendelijk, zodat deze minimalistische stijl gemakkelijk gehandhaafd kan worden. Uiteraard hebben wij ook goed nagedacht over het verlichtingsplan; de lampen hebben klasse, maar zijn strak en eenvoudig.