Home Projecten Luxe tuinoverkapping in een royaal groene tuin

Luxe tuinoverkapping in een royaal groene tuin

Deze tuin met tuinoverkapping is gemaakt om te loungen. Hier kunnen de bewoners met elkaar, of zelfs een grote groep, volop genieten van de rust en ruimte. Altijd droog en beschut, het hele jaar door. En volop in stijl dankzij de prachtig afgewerkte tuinoverkapping, met rondom een royale hoeveelheid groen.

Natuurlijk tuinontwerp

Voor deze luxe natuurlijke tuin in Houten gebruikten wij zoveel mogelijk gazon en beplanting, maar wel een ‘rustig tuinontwerp’. Het voornaamste kleurcontrast wordt dan ook gemaakt door het zwarte Zweeds rabathout van de tuinoverkapping, de erfscheiding en het groen rondom de tuin. Als subtiele ‘touch’ geven witte Hortensia’s extra kleur en contrast. Bovendien is de tuinoverkapping van alle kanten beschut, en dus geschikt voor het hele jaar. Je leert je tuin pas echt goed kennen na al die zwoele zomers, stemmige herfstavonden, gezellige winters en veelbelovende lentes!

Duurzame tuin én tuinoverkapping

Zowel de tuin als tuinoverkapping zijn duurzaam. Zo is de beplanting weliswaar grotendeels groen, maar wel gevarieerd. Er staan meerdere witte hortensia's, groene wolken, fraaie meerstammige heesters en verschillende planten in potten. Ook het terras is duurzaam; deze beslaat slechts een beperkt gedeelte van het tuinoppervlak, waardoor een goede afwatering mogelijk is. Het zwart gecoate Zweeds rabat, waarvan de tuinoverkapping en schutting gemaakt zijn, is een weerbestendige en duurzame houtsoort.

Unieke houten overkapping op maat

Deze tuinoverkapping is op maat gemaakt voor de klant, met veel aandacht voor kwaliteit. Het resultaat is dan ook een uitnodigende loungehoek uit solide houten staanders, een houten vlonder, een strak afgewerkt plafond met spotjes, een fraai venster en een stevig dak. Deze tuinoverkapping is duidelijk een typische ‘buitenkamer’ die binnen en buiten met elkaar verbindt.

Ook een overkapping laten maken?

Wilt u ook een tuinoverkapping laten maken? Of vraagt u zich af hoe deze eruit zou moeten zien? Dat hangt natuurlijk allemaal af van uw specifieke hoeveelheid ruimte, de ligging van uw tuin, uw smaak, en hoe u uw tuin wilt gebruiken. Van Jaarsveld Tuinen hoort dit graag van u, en adviseert op deze basis over een uniek tuinontwerp. Ook voor u ontwerpen en realiseren wij graag iets bijzonders. Uw originele tuin met houten tuinoverkapping laten maken? Neem nu contact met ons op voor vrijblijvend advies!