Home Projecten Terrastuinen

Terrastuinen

Onze terrastuinen hebben sfeer. Want een terras, of vlonder, is uitnodigend. Hier wil je komen zitten om te genieten van een natuurlijke omgeving met kleur. Hiervoor hebben wij bijzondere ontwerpideeën voor passende tuinontwerpen naar wens. Bijvoorbeeld voor een terrastuin in de zon, of juist in de geborgenheid van de schaduw. Midden in de tuin als hoogtepunt, of in een gezellige hoek aan het water. Van Jaarsveld Tuinen kent het gevoel van de verschillende terrastuinontwerpen en weet als geen ander een uniek terrasontwerp te realiseren, met een professionele aanleg.

De waarde van echte terrastuinen

Wat professionele terrastuinen onderscheidend maakt is het resultaat van de aanleg. Want hoewel hobbyprojecten vaak mooi zijn in het begin, blijkt hun kwaliteit minder tijdens het verstrijken van de jaren. Tegels, ondergronden en constructies blijken niet lang recht en stabiel te zijn. Wanneer men terrastuinen laat aanleggen door ervaren vakmensen, kan dit niet gebeuren. Ook na vele jaren zullen deze hun uitstraling behouden: recht, vormvast en stabiel. Echt design. Daar draait het om bij Van Jaarsveld Tuinen: het ontwerpen van (terras)tuinen met duurzaamheid.

Ervaring met terrastuinen

Van Jaarsveld Tuinen heeft veel ervaring in het ontwerpen en aanleggen van terrastuinen. In veel van onze tuinontwerpen ziet u terrassen als belangrijk onderdeel. Deze laten wij fraai aansluiten op de rest van de tuin: het pad, de beplanting, het verlichtingsplan en eventuele technische constructies. Dit alles wordt verzorgd binnen totaalconcepten waarin alles van A tot en met Z is geregeld. Als klant hoeft u slechts bewonderend toe te kijken terwijl wij de terrastuin aanleggen.