Home Projecten Trendy villa tuin in Zeist

Trendy villa tuin in Zeist

Het is gelukt: onze eerder beschreven trendy villatuin in Zeist. Vol groen, maar ook licht en moderniteit. De bosrijke omgeving van Zeist maakt deze villatuin sfeervol, maar niet donker. Juist komt hij ruimtelijk en open over, dankzij de glooiende vormen, het interessante tuinpad, de licht getinte laag split en keramische tegels, en de subtiele verlichting in de avonduren. Een schitterende glazen wand biedt continu uitzicht over de trendy sfeer van deze villatuin.

Trendy beplanting

Het groen is weer terug in de trendy tuin. Daarom ziet u veel fraaie contrasten tussen de structuren en kleuren van de planten, heesters, bloemen en bomen. Een luchtig gevoel geven ook de wolkachtig glooiende prunussen, waartegen de statige beuken en eiken fraai afsteken.

Trendy designelement

Een centrale blikvanger in deze villatuin te Zeist is het zwembad. Die maakten wij extra trendy met een strakke grijze muur van aluminium. Deze schermt de loungehoek af van de daarachterliggende schuur. Een typisch trendy designelement dat naar de stijl van de villa verwijst. Maar met praktische toepassing: de muur geeft geborgenheid bij het zwemmen en loungen.

Trendy maar duurzaam

Trendy is duurzaam. Want als materialen duurzaam zijn, blijft een tuin veel langer trendy. Vandaar de hoogwaardige keramische tegels met daaronder een speciaal drainagemortel en een waterdoorlaatbare puin laag, waardoor de tegels en vooral de voegen rond het zwembad niet kapot zullen vriezen in de wintermaanden. Overtollig water na zwempartijen of regenbuien wordt direct afgevoerd naar een designlijngoot.

Wat is trendy?

Wat is trendy? Soms verschilt dit per maand. Maar één constante is duidelijk zichtbaar tussen de vele trends: klanten willen meer groen! Het is duidelijk: volledig betegelde tuinen zijn uit. We willen weer onder een boom kunnen zitten, genietend van een tuin vol beplanting. Dit betekent niet dat alles extra rommelig of juist strak moet; alle combinaties zijn mogelijk binnen trendy stromingen. Van Jaarsveld Tuinen kent en waardeert ze allemaal, en past ze hierdoor op effectief toe.

Uw eigen trendy tuin?

Wilt u ook een trendy tuin in Zeist of elders in Nederland? Vraag dan nu om het advies van onze veelzijdige tuinontwerpers. Blaas leven in uw omgeving met een tuinontwerp van Van Jaarsveld Tuinen.