Home Nieuws De mooiste tuinen in uw omgeving

De mooiste tuinen in uw omgeving

Wat zijn de mooiste tuinen in uw omgeving? Een subjectieve vraag met een verrassend objectief antwoord. Vanuit meer dan 25 jaar ervaring beschouwt Van Jaarsveld Tuinen de mooiste tuinen als tuinen met een correct, samenhangend ontwerp. Maar wel met eigenheid, en uniek toegespitst op de behoeften van opdrachtgever. De mooiste tuinen ontstaan dus op maat. U ziet dit terug in ons portfolio. Bekijk hieronder eerst de tuinen die ons de meeste reacties opleveren.

De drie mooiste tuinen

Baroktuin met Amsterdamse stijl

Deze statige villa komt het beste tot zijn recht met een klassieke baroktuin. Naar Franse maatstaven, maar met eigen Nederlandse klasse. Die eigenheid creëerden wij door het gebruik van gebakken klinkers en zelfs authentieke Amsterdamse traptreden, die licht uitgesleten zijn door talloze voetstappen. Dat is pas thuiskomen in stijl.

Villa met zwembad

In deze weelderige, tijdloze villatuin combineerden wij comfort, sfeer en exclusiviteit. U ziet dat aan de royale oprit, de klassieke koivijver, verschillende terrassen en het luxe zwembad. In het beplantingsplan is speciale aandacht besteed aan het creëren van privacy en wintervaste planten met subtiele kleurstellingen.

Klein vogeltuintje

Dat de mooiste tuinen soms de kleinste zijn bewijst deze vogeltuin. Omdat deze voor vogels is gemaakt zorgden wij voor een aanvliegroute en veel kleur en leven. Vanaf hoge paaltjes en struiken is er voldoende overzicht, waarna de vogels zich thuis maken in het groen en water. Net als vele vlinders, egels en insecten die deze kleine oase opluisteren.

Uw eigen tuin als mooiste!

Ook u kunt een van de mooiste tuinen in uw omgeving krijgen. Onze ontwerpen, de aanleg, renovaties en onderhoudswerkzaamheden zijn behalve hoogwaardig ook betaalbaar. Dankzij onze korte lijnen en ruim 25 ervaring is een voorstel snel gemaakt. Neem dus nu contact met ons op en ontvang uw eigen ontwerp en offerte!