Home Nieuws Recente bijzondere tuinontwerpen

Recente bijzondere tuinontwerpen

Ons portfolio breidt zich continu uit met bijzondere tuinontwerpen. U kunt het zien als een veelzijdig stijlboek vol inspiratie en mogelijkheden. Zoals chique, eigentijds, modern, klassiek, landelijk, trendy, kindvriendelijk en nog veel meer. Ondanks deze verschillen zijn het allemaal bijzondere tuinontwerpen. Zoals onze meest recente projecten.

De kleine patiotuin

Een geborgen tuin te midden van groen. Zeer rustig en ruimtelijk, ondanks het beperkte oppervlak. Hier contrasteren strakke lijnen met glooiende vormen, is de beplanting rustig en eenvoudig, en steekt het frisse blad af tegen dondergroene wolken. Daarnaast zal de rabatschutting voor afwisseling zorgen: deze zal vergrijzen en begroeid raken door een schitterende blauweregen.

De verrassende patiotuin

Wat maakt deze patiotuin verrassend? De combinatie van elementen: een kast van cortenstaal met daarin een karakteristieke stapel haardhout, de bijzondere hoek van 30 graden waarin deze tuin is ontworpen, en de bijzondere opbouw van beneden naar boven: ronde schalen met lage siergrassen, lavendel en varens, en daarboven klimop en sierlijke heesters. Deze tuin blijft maar fascineren. Precies de bedoeling, want een brede glazen pui geeft volop uitzicht naar buiten.

De exclusieve vlondertuin

Wat maakt water aantrekkelijker dan een vlonder? Een aansluitende trap van cortenstaal geeft toegang tot een lager gelegen plateau midden op het water, boven de lelies en kikkers. Een Platoflex wand naast het huis geeft juist meer privacy, maar ook toch ook ruimte door het rechthoekige doorkijk venster. De uitsparing in de bovenste vlonder, de beplanting en plantenbakken zijn juist rond om meer ruimte en zicht te creëren.

Eigen bijzondere tuinontwerpen

Niemand is hetzelfde. Daarom moet ook geen tuin hetzelfde zijn. Smaken verschillen, net als het gebruik van de tuin. Dat is de creatieve uitdaging. Wilt u uzelf herkennen in de stijl, het gevoel en de inrichting van de tuin? Maak dan een afspraak met Van Jaarsveld Tuinen en vertel ons meer. Dit geeft ons inspiratie én de juiste ideeën. Zo ontstaan bijzondere tuinontwerpen. Uw tuin leeft op, net als u.